Anònim: “ANIMA és més que una associació, és una gran família disposada a ajudar-te i fer-te sentir be”

L’altre dia em vaig parar a pensar què era per a mi ANIMA. El primer que em va vindre al cap va ser que era una associació necessària per a un poble com aquest on hi havia tanta gent malalta de càncer. Fa deu anys vaig patir càncer de mama, no estava a soles perquè  tenia a la meua família que es va volcar en mi, però en alguna ocasió tirava a faltar algú que m’escoltara sense donar pena ni preocupació, que puguera dir el que sentia i escoltar a gent que havia o estava passant per el mateix.

Vaig superar la malaltia i sempre he pensat què podria fer jo per altra gent des de la meua experiència. Fa dos anys em van tornar a diagnosticar càncer, esta vegada metàstasis d´os. Al mateix temps va començar a nàixer ANIMA, em vaig fer sòcia com moltíssima altra gent. Però no vaig ser conscient del que era fins que vaig començar a participar en les activitats que organitzaven, tallers, xarrades, cursos de risoteràpia, etc. i sobre tot els grups de recolzament a persones malaltes i familiars. Jo participe en el grup de recolzament a malats, on he trobat tot allò que vaig trobar a faltar la primera vegada. He conegut un grup de persones meravelloses, valentes, entusiastes i sobre tot molt mes que amics. Puc parlar i obrir els meus sentiments, escoltar a altres persones i no sentir-me soles, també ens ensenyen com afrontar algunes situacions. M´ha creat addicció el anar cada 15 dies.

Ara puc dir que ANIMA és mes que una associació, és una gran família que t´ajuda a portar un poquet mes fàcil la malaltia, a saber que no estàs soles, que hi ha molta gent disposada a ajudar-te i fer-te sentir be.

ANIMA es una experiència que val la pena provar!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *