Grups de suport per a malalts i familiars

L’àrea Psicosocial compta amb un programa de grups de suport, un d’ells enfocat a malalts de càncer i un altre enfocat a familiars. Tots ells amb l’objectiu d’oferir als malalts i als familiars un espai obert de comprensió que propicie un ambient de confiança on poder compartir amb altres malalts i familiars les experiències, pors o inquietuds que genera patir aquesta malaltia. També s’oferirà informació sobre la malaltia i ajuda per a aprendre a gestionar les emocions així com per a portar a terme una bona comunicació en aquestes situacions.

– grup de suport per a malalts:

Estarà conduït per Santi Sais i Pilar Ferri, dos persones que han estat relacionades amb la malaltia. A més contarà amb la col·laboració directa de Majo Revert (treballadora social d’ANIMA) en tasques més tècniques i amb col·laboracions puntuals d’altres persones amb experiència amb la malaltia.

– grup de suport per a familiars:

Estarà conduït per Jose Nadal i Montse García, els que han estat relacionats amb la malaltia en el seu àmbit familiar. A més contarà amb la col·laboració puntual de Pepa Gisbert, Antonia González i Paco Revert (voluntari), tots ells amb experiències similars.

Els grups tenen lloc de forma quinzenal de 19:00 a 20:30 h.

Per tal d’organitzar els grups preguem que, si estàs interessat, et poses en contacte amb els coordinadors de cada grup:

 

  • Grup de suport malalts: Santi Sais (634 25 79 52) o Pilar ferri (699 67 32 12).
  • Grup de suport familiars: Jose Nadal (610 28 54 68) o Montse García (610 26 96 22).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *