La solidaritat de l’Ajuntament, Diputació, professionals i empreses d’Ontinyent fa possible la seu d’ANIMA

El passat dissabte 13 de desembre va tenir lloc la inauguració de la seu d’ANIMA al carrer Gomis 51. Una jornada de portes obertes que va durar des de les 19:00 fins les 21:00 h. i a la que van acudir socis, col·laboradors, voluntaris, membres de la corporació i veïnat d’Ontinyent en general.

 

Una fita que ha suposat tot un repte per a ANIMA, que amb a penes nou mesos de vida ha fet realitat el seu somni de tenir una seu pròpia on poder ajudar a tots aquells que ho necessiten. Una seu que segons deien alguns dels que la van visitar el dissabte “és molt acollidora, es nota que s’ha fet pensant en els malalts i en els seus familiars”.

 

Sense cap dubte, el moment més satisfactori es va viure quan al voltant de les 20:30 h. van acudir tots els membres de la corporació (alcalde i concejals), Filiberto Tortosa (en nom de Diputació de València) i tots els professionals i empreses que han col·laborat de manera gratuïta per tal de posar en marxa la seu. En aquest moment, Lluís Muñoz (president d’ANIMA) va presentar a tots els col·laboradors i va llegir unes paraules d’agraïment a tots ells en les que va destacar “el valor de la col·laboració altruista per tal d’ajudar a aquells que ens necessiten, perquè d’altra forma no haguera sigut possible aquesta seu”. A continuació, l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, afegia “ANIMA ha treballat moltíssim en menys d’un any que porta des de la seua constitució, un camí al que van estar acompanyats per la regidora de Sanitat, Virtudes González, que era fins la creació de l’associació l’encarregada de treballar amb l’AECC. ANIMA en poc de temps s’ha convertit ja en referent per a tota la comarca i des de l’Ajuntament sempre anem a estar amb ells i recolzar-los en la lluita contra una malaltia que directa o indirectament ens afecta a tots i a totes”, assenyalava.

 

ANIMA estalvia 11.000€ gràcies als col·laboradors

A més de l’ajuda de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València, ANIMA ha comptat amb la col·laboració de diverses empreses i professionals. Gràcies a això aquesta associació ha estalviat més de 11.000€ per tal d’adequar la nova seu, que a més ha estat cedida també de forma gratuïta per un anònim. Sense dubte una quantitat econòmica que ANIMA no hagués pogut afrontar amb els seus propis recursos.

 

El projecte ha estat coordinat per l’interiorista Rafa Muñoz (un dels socis fundadors d’ANIMA) i ha comptat amb altres professionals i empreses com ara Jana Montés (arquitecta), Vértice Construcciones, INEL, Rafa Moreno (escaiolista), Antonio Pau (cristaller), Nanatura, Roberto Ortiz (fontaneria), Ento, Encarte i Servisó.

Inaguració SEU Anima Ontinyent

DSC02697

Inaguració SEU Anima Ontinyent

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *